Mee naar Sardinië in 2019?

 

Voor de liefhebbers van ruige natuur en bochten-bochten en nog eens bochten!

In september 2017 hebben we met een select clubje een rondje gedaan op motoreiland Sardinië, in ruim een week het eiland rond!
Deelnemer Tony heeft hierover in diverse clubbladen een verslag gepubliceerd, klik hier voor de versie uit het clubblad van de Moriniclub

Dit is zo goed bevallen dit willen we nog eens doen, dus wie gaat er mee?

De rit duurt 8 dagen (7nachten). Bij aankomst in Olbia worden we verwacht door Paolo Bonifacio. Hij kent elke vierkante millimeter van het eiland en zal onze gids zijn tijdens deze trip.

Hoe we zo ongeveer reizen kan je hier lezen:
http://www.sardegnaadventures.com/eng/road
Ik heb eventueel een Nederlandse vertaling beschikbaar.

De prijs is € 895,- en dat is inclusief hotel met ontbijt, diner, pechdienst/bagagetransport en gids. Lunch, drankjes, souvenirs en benzine zijn voor eigen rekening.

De overtocht is niet in de prijs inbegrepen. De prijs voor de ferry is enorm afhankelijk van dagkoersen en kan je makkelijk zelf regelen. Via deze site bijvoorbeeld: https://www.directferries.nl/sardinie.htm

Je kan een overtocht plannen vanuit Livorno, Genua, Civitavecchia (Rome) of plaatsen in Zuid-Frankrijk. Of zelfs vanuit Barcelona!
Eventueel is de overtocht ook via Cronkeley Roads/Sardegna Adventures te regelen als we dat voor meerdere mensen kunnen bewerkstelligen.

Een andere mogelijkheid is het transport van je motor vanuit NL te regelen (je motor wordt meegenomen in een bus/trailer) en op eigen gelegenheid naar Olbia te reizen. Per vliegtuig bijvoorbeeld, Olbia heeft ook een vliegveld. Neem voor het motortransport even contact op met mij via info@cronkeleyroads.com.

De reis kan alleen plaatsvinden als we 6 man of meer hebben, dus schrijf je snel in (max. 20 personen).

Wil je mee, vul dan even het formuliertje in, dan kan ik gaan inventariseren wie er allemaal mee wil. Oh ja, tijdens de vorige tocht reden motoren van diverse pluimage mee, dus maak je niet ongerust als je denkt dat je niet snel genoeg bent of zo. We wachten wel. Of misschien moet je wel op de rest wachten…

Nog even wat officiële mededelingen:
Deze trip is een rondreis, dus geen rally of race. We rijden over de openbare weg en ook daar gelden de gebruikelijke verkeersregels. Zorg ook dat je motor technisch goed in orde is, remmen, banden enz. Trek ook goede beschermende kleding aan ook al vallen de mussen dood van het dak. Het behoeft eigenlijk geen uitleg, maar toch…

Disclaimer: Meerijden is voor eigen risico, het is ook zeker geen clubevenement o.i.d.
Cronkeleyroads noch Sardegna Adventures kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor geleden schade in welke vorm dan ook tijdens deelname aan deze tocht.

Naar inschrijfformulier: http://cronkeleyroads.com/2017/04/06/inschrijven-sardiniereis